hier hebben we respect voor

de dieren en elkaar

Welkom bij DrieslagZorg!

Als je nieuw bij ons in zorg komt, ontvang je van ons een e-mail met de informatie over wanneer we je verwachten, wat je mee moet nemen en wat wij voor je regelen. Bij deze e-mail tref je ook de algemene voorwaarden van ons zorgaanbod.

In de e-mail wordt verwezen naar deze pagina met alle downloads van protocollen, procedures en afspraken waarvan jij op de hoogte gesteld dient te zijn. Hier kun je deze documenten inzien.

Vertrouwenspersoon

Als er dingen gebeuren binnen zorgmanege HartenHoeve, waar je moeilijk over kan praten, kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon. Channa Fonteijn is onze vertrouwenspersoon.

Caren Zorgt

We werken met het zorgsysteem ONS Nedap. Hierin komt het zorgplan, afspraken en rapporteren we over de dag. Je kunt in dit systeem als ouder/verzorger meelezen over hoe het bij ons gaat. Zodra we de intake hebben gedaan, ontvang je een uitnodiging om een account aan te maken in Caren. Via Caren heb je inzicht in de zorg die wij aan onze deelnemers bieden.  Meer informatie over Caren Zorgt vind je hier.

Kledingvoorschrift

Kleed je netjes en gepast

we kleden ons

netjes en gepast

Scroll naar boven