de vertrouwenspersoon helpt jou

als je je onveilig voelt

Vertrouwenspersoon

Als er dingen gebeuren binnen zorgmanege HartenHoeve, waar je moeilijk over kan praten, kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon. Channa Fonteijn is onze vertrouwenspersoon.

Iedereen die te maken heeft met jeugdzorg en daar vragen over heeft, kan bij Jeugdstem terecht voor informatie, advies of ondersteuning.

Hallo, mijn naam is Channa Fonteijn en ik vind het erg fijn en leuk dat ik me beschikbaar kan stellen voor jullie in de rol van vertrouwenspersoon.
Als jong meisje heb ik een aantal jaren paardrijlessen gehad op de Hartenhoeve en ik ben daar ook een aantal zomers actief geweest als helpende hand op de manege en om OPL-kampen te begeleiden.
Ik ben op een gegeven moment overgestapt op het rijden van IJslandse paarden en ben ik al een aantal jaren heel erg gelukkig met mijn eigen twee IJslandse paarden.

Jullie mogen mij altijd een e-mail sturen indien jullie iets willen delen en ik zal doordeweeks tussen 17.00-19.00 uur telefonisch bereikbaar zijn op 06 39637942

vertrouwenspersoon

Dingen die je met Channa kunt bespreken zijn bijvoorbeeld:

  • Ruzies met collega's, huisgenoten of begeleiders
  • Als iemand voor jou te dicht bij je komt
  • Als je je oneerlijk behandeld voelt

Stuur Channa Fonteijn een mail: vertrouwenspersoon@hartenhoeve.nl
of bel haar op: 06 39637942

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 17.00 - 19.00 uur. Voor dringende zaken, kun je beter een mailtje sturen!

Iedereen die te maken heeft met jeugdzorg en daar vragen over heeft, kan bij Jeugdstem terecht voor informatie, advies of ondersteuning.

Klachtenfunctionaris

Jacobien Falk is onze klachtenfunctionaris. Zij kan je helpen bij het opstellen, verwoorden en indienen van je klacht.

Externen en (oud) betrokkenen kunnen bij onvrede of een klacht ook contact opnemen met onze onafhankelijke klachtenfunctionaris Jacobien Falk

Medewerkers

Medewerkers hebben hun eigen klachtenprocedure welke zij kunnen vinden op intranet. Zij kunnen hiervoor ook contact zoeken met de vertrouwenspersoon Channa Fonteijn of de klachtenfunctionaris Jacobien Falk

de vertrouwenspersoon

luistert naar jou

Scroll naar boven