vrijwilligers

Bij stichting DrieslagZorg en de HartenHoeve streven we ernaar om voor alle doelgroepen activiteiten als het paardrijden, werken met paarden en het deelnemen aan wedstrijden en kampen, mogelijk te maken. Daarnaast kan het hebben van een maatje voor onze bewoners en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten ook van grote toegevoegde waarde zijn. Dit lukt niet zonder onze trouwe en enthousiaste vrijwilligers. We zijn dan ook trots op het grote team aan vrijwilligers dat wij hebben op de HartenHoeve.

Takend die onze vrijwilligers onder andere uitvoeren zijn:

  • Ritten rijden, zodat onze deelnemers en bijzondere kinderen naar de manege kunnen komen voor hun zorg programma.
  • Begeleiden van de paarden tijdens de rijlessen voor ruiters met een beperking
  • Begeleiden van zorgmedewerkers tijdens de dagbesteding activiteiten
  • Ondersteunen bij het programma voor bijzondere kinderen
  • Uitvoeren van werkzaamheden en klussen op de manege

Onze vrijwilligerscoördinatoren zijn:

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligerswerk voor mensen met hart voor mens én dier

Kinderen en volwassenen met een (meervoudige) beperking kunnen veel baat hebben bij paardrijden. Dit wordt dan ook aangeboden op manege Hartenhoeve te Deil. Om deze lessen te kunnen aanbieden, werken wij met vrijwilligers. Ook verder binnen de HartenHoeve hebben we diverse vrijwilligersfuncties voor iedereen met een hart voor mens én dier.

Ook tijdens de dagbesteding voor volwassenen en het programma voor de bijzondere kinderen werken we samen met een team aan vrijwilligers die (individueel) ondersteunen en ervoor zorgen dat de kinderen en volwassenen naar onze locatie toe kunnen komen (chaffeur) We maken er elke dag weer een feestje van voor onze medewerkers met én zonder een beperking.

Lijkt het jou leuk om te werken met mooie bijzondere mensen én met paarden? Solliciteer dan als vrijwilliger bij Stichting DrieslagZorg op de manege HartenHoeve.

hier heb je vrienden door het samen

zorgen voor mens en dier

Scroll naar boven